Carregant...

Qui Som.

L'art de ser diferents.

Qui som

Som una empresa de programació i disseny web que neix a Reus a l'any 2002. Disposem dels mitjans tècnics necessaris per dur a terme tot tipus de solucions, senzilles o complexes, sota una òptica de negoci clara: millorar els resultats dels nostres clients.

Què fem

Ajudem a les empreses a créixer en el seu negoci gràcies a la completa gamma de solucions responen a totes les necessitats tècniques i humanes que pugui requerir.

Com ho fem

T'ho expliquem a continuació:

01
Breafing

La primera reunió amb tu com a futur client és clau. Prenem nota de tot, estudiem i analitzem en detall el que ens plantejes i t'enviem el pressupost. Si és acceptat, comença la feina.

02
Idees i Esbossos

Fase creativa en la qual es plasmen totes les idees per aconseguir així reflectir el que busques en el teu projecte. Un cop acceptat l'esbós es procedeix a la elaboració del mateix.

03
Elaboració

Programació i codificació d'idees del projecte, tot basat en les últimes metodologies tecnològiques per obtenir els millors resultats.

04
Reunió

Per tal d'aconseguir feedback sobre el projecte que s'està desenvolupant, en funció de la complexitat del projecte, et mostrem el treball realitzat fins al moment per conèixer de primera mà que el resultat és el desitjat.

05
Entrega

Rebràs el projecte en el termini acordat, així com tota la documentació que s'ha anat generant de tot el procés.

Volem ser part del teu projecte.

Truca'ns i els nostres experts t'ajudaran a conèixer la millor solució per al teu negoci.

Digue'ns què necessites